Aktualno

HIJALURONSKI (dermalni) FILERIJedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda. Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća.

Također, dermalni fileri namjenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina. Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutačno vidljiv.

Dermalni su fileri materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine. Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka, ali i za povećanje volumena usana.

Video:

Osmijeh je najvažniji trenutak za stvaranje dojma o nama i o njemu ovisi uspjeh naše buduće suradnje.